Over ons

Gezond en fit leven is iets wat iedereen graag wil, als je fit bent voel je je goed en presteer je beter. Bij Cheap-Fit Fitness is het mogelijk om onbeperkt te trainen voor een aantrekkelijk bedrag per maand.

Onze openingstijden zijn ruim en geavanceerde gebruiksvriendelijke apparatuur is volop aanwezig.

In een ontspannen sfeer en onder deskundige begeleiding zal je je snel thuis voelen in onze club. Bij het concept van Cheap-Fit Fitness houden wij rekening met de wensen en doelstellingen van onze leden. Kortom “No more excuses!”

Onze medewerkers

Bert Wagt
Eigenaar

In 2011 had Bert het plan om een low-budget fitnesscentrum op te gaan starten in Nunspeet. Hij zag dat hier een gebrek aan was in Nunspeet e.o. onbeperkt sporten voor een voordelige prijs.

Tijmen van Ommen
Fitness-instructeur A , Personal-trainer

Door zijn jarenlange ervaring in de fitnessbranche weet Tijmen goed waar hij over praat en is hij een hele goede speler binnen ons team.

Mike Marissen
Fitness-instructeur A , Personal-trainer

Mike heeft zijn sporen wel verdiend in de sport en weet dit ook met overtuiging en veel enthousiasme over te brengen.

Pascal van der Gaag
Fitness-instructeur A

Pascal is een medewerker van het 1e uur en een echte all-rounder met veel kennis van de fitnessbranche.

Maryleen van Asselt
Fitnessmedewerker

Vanaf de start februari 2013 is Maryleen al werkzaam bij ons. Ook zij heeft de nodige kennis in huis om jou op een verantwoorde manier van een gedegen advies te voorzien.

Jordan Pluim
Fitnessmedewerker

Jordan is door zijn schoolperiode (stage) bij Cheap-Fit Fitness in dienst gekomen. Op het moment volgt hij de opleiding tot fitness-instructeur A

Janita Dekker
Fitnessmedewerker

Janita is werkzaam bij ons vanaf oktober 2017, door haar jarenlange ervaring als sportinstructrice weet zij precies waarover ze praat. Zij weet door haar enthousiasme en vlotte babbel jou voldoende te motiveren.