Nieuwsoverzicht

In de maand december gaat Mike starten met Mobility Training! Presteer beter, herstel sneller. Veel sporters lopen tijdens het sporten blessures op door een beperkte mobiliteit in de spieren. Wij kunnen jou leren in het optimaliseren van jou mobiliteit. De les duurt maximaal een half uur, per sessie kunnen er 5 deelnemers meedoen. De kosten zijn €2,50 per persoon per les. Heb je interesse, neem dan contact op met Mike of mail even naar info@cheap-fit.nl
16/Nov/2018
Lees meer
Orangefit Aktie: Gratis voedingsschema ter waarde van € 49,90 bij aankoop van het product Fit Green Meal Diet. Fit Green Meal Diet is een plantaardige dieetmaaltijd die rijk is aan eiwitten en vezels. Inclusief vitaminen, mineralen en groene thee. Fit Green Meal Diet is plantaardig, lactosevrij, sojavrij en bevat geen kunstmatige zoetstoffen en suikers. Persoonlijk voedingsschema. Om af te vallen en je doelen te bereiken is het belangrijk dat je de juiste voeding in de juiste hoeveelheden binnen krijgt. De juiste voeding is allesbepalend voor je resultaat. Ieder lijf en elk leven heeft zijn eigen behoeftes. Bij Cheap-Fit Fitness helpen we je graag op weg naar een fittere levensstijl en een paar kilootjes minder.
15/Nov/2018
Lees meer
De dames van het Red-Bull promotieteam, weten ook de weg te vinden naar Cheap-Fit Fitness????
22/Oct/2018
Lees meer
Daar sta je dan op het station, onderweg naar school of werk. In de koude wind, het regent een beetje en dan heeft die trein ook nog vertraging. Je kijkt al uit om thuis de verwarming aan te doen en dan zie je het koffietentje op het station. Voor je het weet sta je al in de rij om de lekkerste koffie te bestellen. Voor je het weet heb je een mooie herfstcreatie besteld, een latte met pumkin spices. Daar warm je lekker van op! “Welke maat koffie wil je?” Zonder goed na te denken bestel je een medium. Even later sta je op het perron te wachten, slurpend aan je warme lekkere koffiecreatie. Wat je misschien niet beseft is dat zo’n mooie koffiecreatie best wat calorieën kan bevatten. De standaard latte met pumkin spices is gemaakt met halfvolle melk met een toef slagroom: Een small: 190 kcal, 9g vet, 20g koolhydraten, 5g eiwit Een medium: 290 kcal, 12g vet, 35g koolhydraten, 10g eiwit Een large: 385 kcal, 17g vet, 45g koolhydraten, 12g eiwit Neem je dagelijks een koffiecreatie en kies je steeds voor de medium maat, dan drink je dagelijks in een kwartiertje tijd pakweg 300 kcal weg. Wij snappen echt wel dat het heerlijk is om af en toe zo’n koffiecreatie te nemen en wij zullen dit ook zeker niet verbieden. Maar met een aantal bewuste keuzes, kun je best wat calorieën besparen bij het koffietentje. Kies je voor de maat small te gaan, bespaar je in dit geval 100 kcal. Zou je vragen om magere melk, bespaar je ook weer een handjevol calorieën. Bij elke koffiecreatie, bespaar je met de maat small en magere melk zeker 100 kcal of meer. Wil jij voor de kerst nog wat kilo’s kwijt? Dan kun je er ook voor kiezen om jezelf één keer per week te trakteren op een bijzondere koffiecreatie. Om vervolgens de andere dagen te kiezen voor een simpele koffie of cappuccino: Een small cappuccino met mager melk: 49 kcal, 0,1g vet, 7g koolhydraten, 5g eiwit Een zwarte koffie, small, medium en large: 2 tot 4 kcal en te verwaarlozen macronutriënten Zo bespaar je heel wat calorieën!
21/Oct/2018
Lees meer
Moeite met in slaap komen? Vijf originele oefeningen om ontspannen naar bed te gaan: 1. De gebroken kaars: ga tegen de muur aan liggen met je billen en leg je benen omhoog op de muur. Blijf ongeveer 5 minuten in deze houding en adem rustig door je buik. 2. Ademhalingsoefening: Adem door je neus vier tellen in en zes tellen uit. Als dit goed gaat, probeer dit dan te rekken naar acht tellen uitademen. Herhaal dit een paar rondes. Door bezig te zijn met je ademhaling ontspan je. 3. Probeer te mediteren. Als je dit niet gewend bent kun je online geleide meditaties vinden. Probeer niets te veranderen, maar je bewust te zijn van je lichaam en (onrustige) geest. 4. Slaapmantra: Kies drie woorden waar je een goed gevoel van krijgt, waar je blij van wordt. Herhaal die woorden in je gedachten, of hardop. 5. Als je de bovenstaande oefeningen hebt gedaan en je ervaart nog steeds slaapproblemen, probeer dan te accepteren dat het nu even niet lukt. Kijk of je een beetje kunt genieten van het rustig liggen. Welterusten ????????
18/Oct/2018
Lees meer
Nog een paar plaatsen over in de bus, wie gaat er met ons mee? Zaterdag 9 februari 2019 hebben wij een geplande dagtocht staan, richting Winterberg. De bus zit nagenoeg vol, maar er zijn nog een paar lege plekken. Ga jij alsnog met ons mee? Geef je dan op bij ons aan de balie...
17/Oct/2018
Lees meer
Nieuw, bij ons verkrijgbaar mooie en handige retro nylon sporttassen. Nu voor maar € 12,95
16/Oct/2018
Lees meer
Tijdens ons werk in de sportschool zien wij vaak sporters voorbij komen zonder handdoek. Ze vinden het niet nodig of zijn het vergeten mee te nemen, of ze gebruiken die van hun trainingsmaatje wel. Maar waarom hameren fitnessinstructeurs daar zo op? Waarom is dit zo belangrijk? Een handdoek voorkomt dat jij in iemands zweet moet trainen. De belangrijkste reden voor het gebruik van een handdoek in de sportschool is natuurlijk hygiëne. Als jij gebruikmaakt van een handdoek, bijvoorbeeld door hier op te zitten tijdens je oefening, voorkom je dat er zweet op de apparatuur komt. En niemand zit natuurlijk te wachten om in iemand anders zijn zweet te sporten of om dit op te ruimen. Zweet je langs je handdoek? Dan kan je deze ook gebruiken om het verloren zweet op te vegen en dus de apparatuur netjes voor de volgende achter te laten. Wel zo fijn voor je medesporters als voor jezelf. “Maar ik zweet niet” Misschien een idee om dan wat harder te trainen ???? Maar er zijn meerdere redenen om een handdoek te gebruiken. Een handdoek beschermt je tegen ziektekiemen. Behalve dat een handdoek voorkomt dat jouw zweet op de apparatuur komt, beschermt een handdoek jou tegen bacteriën en virussen van anderen die wel zijn achtergelaten op de apparatuur. Idealiter zou een apparaat na gebruik moeten worden gedesinfecteerd. Nu snap ik wel dat dit misschien een beetje te veel gevraagd is. Daarnaast gebruiken we allemaal die fitnessmatjes – die waarschijnlijk volgezogen zijn met lichaamssappen. Zorg ervoor dat er altijd een handdoek tussen jou en die bron van ziektekiemen zit. Duurzaamheid van de apparatuur Naast het puntje van hygiëne is zweet ook verantwoordelijk voor corrosie (roest) en zweetplekken op de fitnessapparatuur. Behalve dat het gaat stinken, kan dit op lange termijn ten koste gaan van de kwaliteit van je apparatuur. Bij verkeerd gebruik kost je sportschool dit op jaarbasis aardig wat geld en daarnaast kan het dus mogelijk zijn dat jouw favoriete oefening tijdelijk niet beschikbaar is omdat er materiaal vervangen moet worden. Oke, we weten nu de basisredenen waarom het belangrijk is om een handdoek mee te nemen en te gebruiken.
16/Jun/2018
Lees meer
Hoezo is trainen met zware gewichten niets voor ouderen? Get motivated with Ina Koolhaas....
15/Jun/2018
Lees meer
1 2 3 4 5 6 7 8